Meteen naar de inhoud
Home ยป Podcast of een audioherinnering als cadeau?

Podcast of een audioherinnering als cadeau?

Een podcast is gemaakt om het grote publiek te bereiken. Zoveel mogelijk luisteraars, zoveel mogelijk ‘likes’ of hopen dat het ‘viral’ gaat. Dat wil ik juist NIET. Ik wil zo weinig mogelijk luisteraars bereiken. Enkel de mensen die je liefhebt, bijvoorbeeld je kinderen of juist je ouders.

Waarom zou je podcast of een audioherinnering cadeau geven?

“Hoeveel weten je kinderen eigenlijk van hun ouders? Van de mooie en moeilijke momenten in hun leven, van hun liefdes en dromen? Zij zijn er gewoon, zorgen voor ons, voeden ons op, en bemoeien zich vaak meer met ons doen en laten dan ons lief is. Om ons eigen leven te kunnen leiden, zijn we over het algemeen meer bezig om van hen los te komen dan ons in hen te verdiepen.”
Gedeelte van de podcast met Ted Hartman over zijn geschiedenis en de stad Vlaardingen

Ik heb de interesse in mensen, kan de sfeer goed aanvoelen en weet de juiste snaar te raken voor een goed gesprek. Over de tijd dat je nog geen kinderen had, dat het leven er heel anders uitzag. Met mijn podcastmicrofoon neem ik ons gesprek op en maak ik er een mooie audio herinnering van. Zodat jij de podcast cadeau kan geven aan diegene waar je deze herinnering voor maakt.

Kosten

Voor particulieren hanteer ik 50 euro per uur. Het kost ongeveer 4 tot 5 uur om een podcast te maken. Uiteindelijk komt de prijs dan tussen de 200 en 250 euro. Daarbij komen nog wel de reiskosten (21 cent per kilometer) en eventuele extra kosten voor een USB stick.

Wil jij dit?

Ja, dat wil jij! Neem dan contact met op voor een afspraak. Ga naar mijn contactpagina of LinkedInpagina om mij te bereiken. Je kan mij ook een mailtje sturen: marchartman1982@hotmail.com.